x
Welkom bij Hartmann Juweliers | Juwelier Hartmann
Hartmann Juweliers, Zuidhaven 57, 4761 CS Zevenbergen. Tel 0168-324979 info@hartmann-juweliers.nl

Welkom op de geheel vernieuwde website -en shop van Hartmann Juweliers.

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan dit prachtige communicatiemiddel om u als bezoeker en klant goed geïnformeerd te houden over de ontwikkelingen en mogelijkheden van ons juweliersbedrijf. Verder hebben wij onze webshop geheel nieuw ingericht en van een nieuw systeem laten voorzien. Voortaan kunnen wij onze voorraden beter bijhouden en een gedeelte hiervan op de webshop plaatsen voor uw gemak. Of u nu de webshop alleen gebruikt ter oriëntatie, of werkelijk een bestelling wilt plaatsen, u bent van harte welkom. Uw bestellingen worden door ons altijd zo spoedig mogelijk verwerkt en bijzonderheden laten wij u uiteraard weten.  Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze prachtige winkel, want zeker omtrent sieraden hebben wij een enorme variatie in ons aanbod. Teveel zelfs om alles op onze webshop te kunnen plaatsen.

Als u wilt weten elke merken wij allemaal voeren in onze winkel, kijk dan onder “onze merken”  in het menu.

Met vriendelijke groet,

Dick Hartmann